Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


  

A játék október 25-én jelent meg Amerikában, míg 28-án az öreg kontinensen, Ázsiában és Ausztráliában. A játék a 'Csak nagykorúaknak' besorolást kapta, akár a legtöbb GTA - a kisebbek vetessék meg a programot apuval. :)

 


A Liberty City Stories is a Grand Theft Auto sorozatot erősíti, mely immár egy egész eposszá nőtte ki magát rengeteg részével. A történeti szál és a küldetések ezúttal Liberty Cityben játszódnak, s a tökéletes játékélményhez a teljesen interaktív környezet, a jobbnál jobb szinkronhangok, valamint a legkülönfélébb zenék is hozzájárulnak. A GTA: Liberty City Stories a Sony kézikonzoljára, a PSP-re jelenik meg.

A LCS rengeteg dologban fog hasonlítani a jó öreg GTAIII-hoz: a játék helyszínei közé tartozik Portland, Staunton Island, illetve Shoreside Vale. A hírek szerint néhány területtel kiegészül azért a program, így SSV közelében a szellem falucska lett felhúzva - tegyük hozzá: érdekes lehet a dolog. :) A játékban több - a GTAIII-ban - még homályos részletre fény derül, így többek között miért is vannak Saint Mark utcái valamint a közelben álldogáló épületek felrobbantva. Az apró változtatások szinte elkerülhetetlenek, hiszen a játék történetét tekintve két-három évvel korábban játszódik, mint a harmadik GTA. Luigi sex klubja "Paulie revü bárja" néven fut JD O'Toole által, akinek mellesleg elég sok köze van a Triadokhoz.

Liberty City Stories - Szereplők